7 juni 2019

Brugge Plus stelt fantastisch zomerseizoen voor

PERSBERICHT BRUGGE PLUS – De zomer is het hoogseizoen voor Brugge Plus! Films op het strand, circus, muziek, culinaire verwennerij, hedendaagse kunst, openluchtvoorstellingen en straattheater. Al deze evenementen hebben intussen een vaste plek veroverd op de Brugse cultuuragenda. Maar er is meer. We brengen niet alleen cultuur in openlucht, we stimuleren via onze evenementen ook ontmoetingen in een ongedwongen en gastvrije sfeer.

Mensen voelen zich verbonden met elkaar en met de Brugge Plus-evenementen. Dat kunnen ze deze zomer uitstralen met een gratis Brugge Plus-festivalbandje. De festivalbandjes kunnen gratis opgehaald worden tijdens ‘Film op het Strand’, ‘Uitwijken Circustoer’, ‘Cirque Plus’ of bij In&Uit op ’t Zand.

Een greep uit het zomeraanbod van Brugge Plus 2019:

  • Belgiek Muziek Café
  • Pre-triënnale Brugge 2019
  • Film op het strand
  • Uitwijken circustoer
  • Cirque Plus
  • Lichtfeest Lissewege
  • Uitwijken septembertoer
  • Autoloze zondag
  • Kookeet

Meer informatie over al deze evenementen is terug te vinden op de website van Brugge Plus.

-Foto copyright: Brugge Plus-

 

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Op stap met vzw Wieder

Begin februari was ik als schepen te gast bij de Brugse vzw Wieder, waar dag in dag uit gewerkt wordt rond armoedebestrijding. Ik was er op uitnodiging van de Brugse Vrijwilligerscentrale in het kader van Lees verder…

Algemeen

vzw Wieder bestrijdt Brugse armoede

Deze namiddag was ik als schepen te gast bij de Brugse vzw Wieder, waar dag in dag uit gewerkt wordt rond armoedebestrijding. Ik was er op uitnodiging van de Brugse Vrijwilligerscentrale in het kader van Lees verder…

Algemeen

BRUSK, de nieuwe Brugse tentoonstellingshal, voorgesteld

Deze vooravond heeft het gemeentebestuur de plannen voorgesteld van BRUSK, de nieuwe tentoonstellingshal die tevens ook een ontmoetingsplek wordt. BRUSK wordt gebouwd naast het Groeningemuseum, op de Garenmarkt. Onderaan dit artikel vindt u twee video’s Lees verder…