7 juni 2019

Brugge Plus stelt fantastisch zomerseizoen voor

PERSBERICHT BRUGGE PLUS – De zomer is het hoogseizoen voor Brugge Plus! Films op het strand, circus, muziek, culinaire verwennerij, hedendaagse kunst, openluchtvoorstellingen en straattheater. Al deze evenementen hebben intussen een vaste plek veroverd op de Brugse cultuuragenda. Maar er is meer. We brengen niet alleen cultuur in openlucht, we stimuleren via onze evenementen ook ontmoetingen in een ongedwongen en gastvrije sfeer.

Mensen voelen zich verbonden met elkaar en met de Brugge Plus-evenementen. Dat kunnen ze deze zomer uitstralen met een gratis Brugge Plus-festivalbandje. De festivalbandjes kunnen gratis opgehaald worden tijdens ‘Film op het Strand’, ‘Uitwijken Circustoer’, ‘Cirque Plus’ of bij In&Uit op ’t Zand.

Een greep uit het zomeraanbod van Brugge Plus 2019:

  • Belgiek Muziek Café
  • Pre-triënnale Brugge 2019
  • Film op het strand
  • Uitwijken circustoer
  • Cirque Plus
  • Lichtfeest Lissewege
  • Uitwijken septembertoer
  • Autoloze zondag
  • Kookeet

Meer informatie over al deze evenementen is terug te vinden op de website van Brugge Plus.

-Foto copyright: Brugge Plus-

 

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Stad Brugge strijdt mee tegen mensenhandel

💙 “We gaan met z’n allen voor een warmere wereld.” 💙 Gisteren kleurde het Brugse stadhuis blauw om meer aandacht te vragen voor de strijd tegen (internationale) mensenhandel en om haar steun aan alle slachtoffers te onderstrepen. Lees verder…

Algemeen

‘Buurt aan de Beurt’ groot succes!

Van zondag 24 maart tot en met gisteren, zondag 7 juli trok, het nieuwe stadsbestuur de Brugse wijken in. We maakten er kennis met de Bruggelingen en versterkten onze relatie met hen. Het stadsbestuur kwam niet alleen Lees verder…

Algemeen

Brugse bibliotheek weer iets populairder

Vandaag berichtten Het Nieuwsblad en De Standaard over de positieve cijfers van de Openbare Bibliotheek van Brugge. In tegenstelling tot in veel andere steden en gemeenten zijn er in Brugge in 2018 meer ontleningen geweest Lees verder…