25 mei 2019

Echte doeners stemmen Open Vld!

In Vlaanderen zijn verkiezingen nooit veraf en ook morgen, op zondag 26 mei, wordt u weer geacht uw democratische plicht te doen: bolletjes kleuren. Wie goed zoekt, zal ook mijn bol terugvinden, als lijstduwer (opvolgers, plaats 15) op de Vlaamse lijst van Open Vld.

Sinds enkele maanden heb ik het voorrecht om voor Open Vld schepen te zijn in de fantastische stad die Brugge is. Het stadsbestuur bouwt – met een verhoogde burgerparticipatie – aan een beter, warmer en welvarender Brugge. Een Brugge dat aantrekkelijk is voor ondernemingen en rechtvaardiger voor iedereen. Op diezelfde manier moet ook aan Vlaanderen, België en Europa gesleuteld worden.

Mijn politieke engagement heeft intussen de dubbele cijfers bereikt en ik ben dan ook op een punt gekomen waar ik mijn ervaring wil gebruiken om enkele fantastische Open Vld-kandidaten te ondersteunen in hun ambities en om hen te gidsen door het politieke landschap.

Vlaanderen, België en Europa hebben nood aan echte doeners! Graag nodig ik u uit om morgen niet alleen voor mij te stemmen, maar om ook oog te hebben voor het bolletje naast de naam van enkele bijzondere, sterke, beloftevolle doeners uit onze provincie. #gewoondoen

Please follow and like us:
Categorieën: Open Vld PLUS

Gerelateerde artikelen

Open Vld PLUS

Wat kan nieuw taxidecreet betekenen voor Brugge?

In de ministerraad van de Vlaamse Regering werd afgelopen vrijdag een akkoord gevonden over hoe het taxilandschap in Vlaanderen er moet uitzien vanaf 2020. Het decreet moet zorgen voor meer taxi’s aan lagere prijzen, maakt Lees verder…

Open Vld PLUS

Een nieuwe motor voor Brugge: Open Vld PLUS levert twee schepenen

Een lange en moeilijke campagne werd zondag afgesloten met een stralende verkiezingsdag. Met Open Vld PLUS gingen we resoluut voor een nieuwe motor in Brugge, voor een nieuw stadsbestuur. Rond 19u bleek die er ook Lees verder…

Open Vld PLUS

Brugge overspoeld door cruisetoeristen

De voorbije tien jaar is het cruisetoerisme in Brugge exponentieel toegenomen. Het aantal cruiseschepen dat in Zeebrugge aanmeerde is met 232% gestegen; het aantal cruisetoeristen steeg zelf met 583%. Dat blijkt uit het antwoord van Lees verder…