21 mei 2019

De Frères meest verkeersveilige secundaire school!

Gisteren werd ‘Het Noordveld‘ in Sint-Andries aangeduid als ‘Meest verkeersveilige basisschool van West-Vlaanderen’. Vandaag, gaat alweer een Brugse school lopen met de prijzen. Dit keer gaat de prijs van ‘Meest verkeersveilige secundaire school van West-Vlaanderen’ naar de Frères (Sint-Fransicus Xaveriusinstituut) in de Mariastraat! Twee op twee voor Brugge! 

Tal van scholen dienden hun verkeersveiligheidsproject in om kans te maken op de titel ‘Meest verkeersveilige school van West-Vlaanderen‘. Vandaag werd de winnaar onder de secundaire scholen bekend gemaakt: ‘Sint-Fransiscus Xaveriusinstituut’ in de Mariastraat!

Als prijs voor hun project krijgen ze 30 tickets voor Bellewaerde en een cheque van €500 om te spenderen aan maatregelen die de verkeersveiligheid rond de schoolpoort nog kunnen verhogen.

Please follow and like us:
Categorieën: Onderwijs Brugge

Gerelateerde artikelen

Onderwijs Brugge

Stad investeert verder in stedelijk kunstenonderwijs

Het stadsbestuur zal – op vraag van de Stedelijke Academie Brugge – vanaf 15 augustus 2021 de lokalen en voormalige kerk van het klooster van de Redemptoristinnen in gebruik nemen via een huurovereenkomst. De faciliteiten Lees verder…

Onderwijs Brugge

Stedelijk onderwijs leidt tot directe tewerkstelling (+video)

Het SNT-cvo, dat deel uitmaakt van het stedelijk onderwijsnet, werkt sinds begin dit jaar samen met ‘Dienstenaanhuis’ om anderstaligen klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Het SNT verzorgt de talenkennis, terwijl ‘Dienstenaanhuis’ een lesplaats en Lees verder…

Onderwijs Brugge

Vijf Brugse scholen krijgen slagbomen

Deze ochtend heeft het Brugse stadsbestuur – in aanwezigheid van leerlingen, leerkrachten en directieleden van stedelijke basisschool De Triangel – de slagbomen in de schoolstraat officieel geopend. Op het Brugs grondgebied werden zo vijf scholen Lees verder…