4 maart 2019

Opening fototentoonstelling Brugs Ommeland

Vrijdag had ik het genoegen om in Natuurcentrum Beisbroek de tijdelijke fototentoonstelling van het N.FBO (Natuurfotografen Brugse Ommeland) te mogen openen. Nog tot half juni kan iedereen in het natuurcentrum terecht om er de prachtige collectie foto’s, die Brugse fotografen maakten, te bewonderen. 

Jaarlijks worden door toeristen miljoenen foto’s getrokken in het idyllische centrum van Brugge. Weinigen onder hen leren het Brugse Ommeland en haar prachtige natuur kennen. De natuurfotografen van het N.FBO tonen met hun prachtige foto’s dat Brugge nog zoveel meer te bieden heeft.

De leden van het N.FBO delen twee fantastische passies met elkaar: fotografie en (Brugse) natuur. Het resultaat mag gezien zijn en kan ook de komende maanden in Natuurcentrum Beisbroek (Sint-Andries)  bewonderd worden tijdens een tijdelijke fototentoonstelling.

Bruggelingen in de Brugse natuur 

Het Brugse stadsbestuur investeert waar mogelijk om de Bruggeling in contact te laten komen met de Brugse natuur. We proberen mens en natuur samen te brengen en elk initiatief die dat mee faciliteert, moedigen we graag aan.

We zijn dan ook trots dat het N.FBO en het Natuurcentrum Beisbroek zich beiden engageerden om deze fototentoonstelling mogelijk te maken. Vooral omdat beide hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk de mensen leren kijken naar de natuur en hen te laten verwonden door de pracht ervan.

Plaats:     Natuurcentrum Beisbroek (Zeeweg 96 – 8200 Brugge)
N.FBO:    www.nfbo.be 

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Schepen van onderwijs daagt leerlingen Brugs kunstenonderwijs uit

In heel Vlaanderen openen al wekenlang mensen om 20u hun ramen om te applaudisseren voor de helden van de zorgsector en voor elkaars inspanning om in hun kot te blijven. Hier en daar maakt applaus Lees verder…

Algemeen

Beste wensen voor 2020!!!

Graag wens ik u en uw geliefden een fantastisch 2020 toe! 🙂 Please follow and like us:

Algemeen

Stad Brugge strijdt mee tegen mensenhandel

💙 “We gaan met z’n allen voor een warmere wereld.” 💙 Gisteren kleurde het Brugse stadhuis blauw om meer aandacht te vragen voor de strijd tegen (internationale) mensenhandel en om haar steun aan alle slachtoffers te onderstrepen. Lees verder…