4 maart 2019

Opening fototentoonstelling Brugs Ommeland

Vrijdag had ik het genoegen om in Natuurcentrum Beisbroek de tijdelijke fototentoonstelling van het N.FBO (Natuurfotografen Brugse Ommeland) te mogen openen. Nog tot half juni kan iedereen in het natuurcentrum terecht om er de prachtige collectie foto’s, die Brugse fotografen maakten, te bewonderen. 

Jaarlijks worden door toeristen miljoenen foto’s getrokken in het idyllische centrum van Brugge. Weinigen onder hen leren het Brugse Ommeland en haar prachtige natuur kennen. De natuurfotografen van het N.FBO tonen met hun prachtige foto’s dat Brugge nog zoveel meer te bieden heeft.

De leden van het N.FBO delen twee fantastische passies met elkaar: fotografie en (Brugse) natuur. Het resultaat mag gezien zijn en kan ook de komende maanden in Natuurcentrum Beisbroek (Sint-Andries)  bewonderd worden tijdens een tijdelijke fototentoonstelling.

Bruggelingen in de Brugse natuur 

Het Brugse stadsbestuur investeert waar mogelijk om de Bruggeling in contact te laten komen met de Brugse natuur. We proberen mens en natuur samen te brengen en elk initiatief die dat mee faciliteert, moedigen we graag aan.

We zijn dan ook trots dat het N.FBO en het Natuurcentrum Beisbroek zich beiden engageerden om deze fototentoonstelling mogelijk te maken. Vooral omdat beide hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk de mensen leren kijken naar de natuur en hen te laten verwonden door de pracht ervan.

Plaats:     Natuurcentrum Beisbroek (Zeeweg 96 – 8200 Brugge)
N.FBO:    www.nfbo.be 

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Brugse bibliotheek weer iets populairder

Vandaag berichtten Het Nieuwsblad en De Standaard over de positieve cijfers van de Openbare Bibliotheek van Brugge. In tegenstelling tot in veel andere steden en gemeenten zijn er in Brugge in 2018 meer ontleningen geweest Lees verder…

Algemeen

Een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Graag wens ik u, uw familie en vrienden een mooi, sprankelend en uitdagend 2019 toe.    Please follow and like us:

Algemeen

10e editie Jong Keukengeweld!

We vieren intussen de tiende editie van ‘Jong Keukengeweld’, een fantastisch concept waarbij Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, met een onstuimige liefde voor lokale producten hun culinair vakmanschap delen met een jong publiek. Dankzij het Lees verder…