6 september 2018

10e editie Jong Keukengeweld!

We vieren intussen de tiende editie van ‘Jong Keukengeweld’, een fantastisch concept waarbij Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, met een onstuimige liefde voor lokale producten hun culinair vakmanschap delen met een jong publiek. Dankzij het initiatief van Toerisme Vlaanderen, kan een breder publiek genieten van topgastronomie aan kleine prijsjes. Duid het alvast aan in je agenda: vanaf 12 september kan je een plaatsje aan tafel reserveren bij één van de 67 deelnemende chefs. 

Jonge, getalenteerde chefs richten hun pijlen in 2019 al voor de tiende keer op het jongere publiek. Jongeren tussen 18 en 30 jaar kunnen in de maanden maart en oktober in verschillende Vlaamse restaurants terecht om aan een zeer voordelige prijs gastronomisch te dineren. De deelnemende chefs doen dit om samen met ‘Toerisme Vlaanderen’ de Vlaamse tafelcultuur te promoten bij het binnenlandse en buitenlandse publiek. Ook enkele Brugse zaken zijn andermaal van de partij!

Reserveren doe je zo

Ben je tussen 18 en 30 jaar? Dan kan je vanaf 12 september dankzij ‘Jong Keukengeweld’ bij 67 Vlaamse topchefs (sommige met een Michelinster of een zeer hoge Gault&Milau-score) een tafeltje boeken. Duid de datum goed aan in je agenda, want de tafels zijn vaak zeer snel ingepalmd.

Reserveren kan vanaf volgende week woensdag op www.jongkeukengeweld.be. Smakelijk!

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Vlaamse kunststeden worden gesmaakt!

Recreatieve verblijfstoeristen zijn vol lof over de Vlaamse kunststeden. Dat blijkt uit het nieuwste kunststedenonderzoek 2017-2018 dat uitgevoerd werd in opdracht van Toerisme Vlaanderen. Verblijfstoeristen belonen de Vlaamse kunststeden met een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,3 Lees verder…

Algemeen

Leendert & Mattias nieuwe medewerkers

Aan de start van het parlementaire jaar 2017-2018 besliste ik om het parlementaire mandaat dat ik van de kiezers gekregen heb verder te zetten als onafhankelijke. Ook in de gemeenteraad van Brugge zetelde ik vanaf Lees verder…

Algemeen

Debat bij Howest in Brugge

Gisteren was ik te gast bij de tweedejaarsstudenten ‘Sociaal Werk’ van de Hogschool West-Vlaanderen (Howest) voor een debat over lokale economie. Dit keer ging het debatteren niet enkel tussen de politici onderling, die hun zaken Lees verder…