6 september 2018

10e editie Jong Keukengeweld!

We vieren intussen de tiende editie van ‘Jong Keukengeweld’, een fantastisch concept waarbij Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, met een onstuimige liefde voor lokale producten hun culinair vakmanschap delen met een jong publiek. Dankzij het initiatief van Toerisme Vlaanderen, kan een breder publiek genieten van topgastronomie aan kleine prijsjes. Duid het alvast aan in je agenda: vanaf 12 september kan je een plaatsje aan tafel reserveren bij één van de 67 deelnemende chefs. 

Jonge, getalenteerde chefs richten hun pijlen in 2019 al voor de tiende keer op het jongere publiek. Jongeren tussen 18 en 30 jaar kunnen in de maanden maart en oktober in verschillende Vlaamse restaurants terecht om aan een zeer voordelige prijs gastronomisch te dineren. De deelnemende chefs doen dit om samen met ‘Toerisme Vlaanderen’ de Vlaamse tafelcultuur te promoten bij het binnenlandse en buitenlandse publiek. Ook enkele Brugse zaken zijn andermaal van de partij!

Reserveren doe je zo

Ben je tussen 18 en 30 jaar? Dan kan je vanaf 12 september dankzij ‘Jong Keukengeweld’ bij 67 Vlaamse topchefs (sommige met een Michelinster of een zeer hoge Gault&Milau-score) een tafeltje boeken. Duid de datum goed aan in je agenda, want de tafels zijn vaak zeer snel ingepalmd.

Reserveren kan vanaf volgende week woensdag op www.jongkeukengeweld.be. Smakelijk!

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Stad Brugge strijdt mee tegen mensenhandel

💙 “We gaan met z’n allen voor een warmere wereld.” 💙 Gisteren kleurde het Brugse stadhuis blauw om meer aandacht te vragen voor de strijd tegen (internationale) mensenhandel en om haar steun aan alle slachtoffers te onderstrepen. Lees verder…

Algemeen

‘Buurt aan de Beurt’ groot succes!

Van zondag 24 maart tot en met gisteren, zondag 7 juli trok, het nieuwe stadsbestuur de Brugse wijken in. We maakten er kennis met de Bruggelingen en versterkten onze relatie met hen. Het stadsbestuur kwam niet alleen Lees verder…

Algemeen

Brugge Plus stelt fantastisch zomerseizoen voor

PERSBERICHT BRUGGE PLUS – De zomer is het hoogseizoen voor Brugge Plus! Films op het strand, circus, muziek, culinaire verwennerij, hedendaagse kunst, openluchtvoorstellingen en straattheater. Al deze evenementen hebben intussen een vaste plek veroverd op Lees verder…