6 juni 2018

Nacht van nieuw Brugge

Afgelopen vrijdag kwamen de kandidaten van Open Vld PLUS (Brugge) samen in Kasteel Ryckevelde in Damme voor de ‘Nacht van nieuw Brugge’. De focus lag op het beter leren kennen van elkaar en van elkaars partners, kinderen en aanhang in een toffe, vertrouwde en gezellige setting. Een zeer geslaagde avond!

Open Vld PLUS bestaat uit een prachtige verzameling van oud getrouwe blauwe aanhangers, nieuwe talenten en gedreven PLUS-kandidaten die zich allen achter het verhaal van kandidaat-burgemeester Mercedes Van Volcem scharen. Afgelopen vrijdag kregen we de kans om elkaar beter te leren kennen. Als eerste PLUS-kandidaat op de lijst was het voor mij interessant kennis te mogen maken met de partners en vrienden van mijn medekandidaten.

Elkaar in een gezellige en familiale sfeer leren kennen, buiten de politiek, op familiair en vriendschappelijk vlak, is enorm boeiend. Zo leren we ieders sterktes kennen, kunnen we nog beter ervaringen delen met elkaar en horen we van elkaar wat in welke deelgemeenten en wijken van Brugge leeft.

Feel the vibe!

De sfeer zat vrijdag uitermate goed. De vibe is er één van een team in opmars. We voelen dat het kan in oktober en dat het waarschijnlijk ook zal gebeuren. Persoonlijk ervaar ik dat iedereen bereid is om daar keihard voor te werken, er zijn/haar steentje toe bij te dragen en om zich de komende maanden uit de naad te werken. Het is immers de start van iets nieuws, van een nieuwe motor, een nieuw project, voor Brugge, met mensen die de handen in elkaar slaan en vooruit willen met hun stad.

Het enthousiasme van vrijdag was wat ik wou zien in deze groep. Open Vld PLUS zit op kruissnelheid richting oktober! Dank allen voor het vertrouwen. Dit voelt goed. Samen gaan we ervoor!

Please follow and like us:
Categorieën: Open Vld PLUS

Gerelateerde artikelen

Open Vld PLUS

Echte doeners stemmen Open Vld!

In Vlaanderen zijn verkiezingen nooit veraf en ook morgen, op zondag 26 mei, wordt u weer geacht uw democratische plicht te doen: bolletjes kleuren. Wie goed zoekt, zal ook mijn bol terugvinden, als lijstduwer (opvolgers, plaats Lees verder…

Open Vld PLUS

Wat kan nieuw taxidecreet betekenen voor Brugge?

In de ministerraad van de Vlaamse Regering werd afgelopen vrijdag een akkoord gevonden over hoe het taxilandschap in Vlaanderen er moet uitzien vanaf 2020. Het decreet moet zorgen voor meer taxi’s aan lagere prijzen, maakt Lees verder…

Open Vld PLUS

Een nieuwe motor voor Brugge: Open Vld PLUS levert twee schepenen

Een lange en moeilijke campagne werd zondag afgesloten met een stralende verkiezingsdag. Met Open Vld PLUS gingen we resoluut voor een nieuwe motor in Brugge, voor een nieuw stadsbestuur. Rond 19u bleek die er ook Lees verder…