28 mei 2018

Leendert & Mattias nieuwe medewerkers

Aan de start van het parlementaire jaar 2017-2018 besliste ik om het parlementaire mandaat dat ik van de kiezers gekregen heb verder te zetten als onafhankelijke. Ook in de gemeenteraad van Brugge zetelde ik vanaf dan als onafhankelijke. In de nasleep daarvan was het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een nieuw team rond mij. Vandaag stel ik graag Leendert en Mattias aan u voor die mij zullen ondersteunen in mijn politiek werk. 

Leendert Van Hulle, 31 jaar, werkte sinds het begin van de legislatuur als parlementair medewerker en burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open Vld). Leendert studeerde af aan de Universiteit van Gent als master in de politieke wetenschappen. Samen met zijn vrouw heeft hij een zoontje (Felix) van één jaar. In zijn vrije tijd is hij actief als voetbaltrainer bij SV Zulte-Waregem.

Mattias De Vuyst, 30 jaar, werkt reeds enkele jaren als parlementair medewerker voor kandidaat-burgemeester en mijn fractieleider bij Open Vld PLUS in Brugge, Mercedes Van Volcem. Hij studeerde af in de sociologische wetenschappen (Universiteit van Gent) en woont samen met zijn vriendin in Gent. Mattias is er tevens kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van Open Vld.

Contact opnemen met Leendert en Mattias kan via deze e-mailadressen:
leendert.vanhulle@vlaamsparlement.be 
mattias.devuyst@vlaamsparlement.be 

(V.l.n.r.: Mattias, Ann & Leendert)

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Brugse bibliotheek weer iets populairder

Vandaag berichtten Het Nieuwsblad en De Standaard over de positieve cijfers van de Openbare Bibliotheek van Brugge. In tegenstelling tot in veel andere steden en gemeenten zijn er in Brugge in 2018 meer ontleningen geweest Lees verder…

Algemeen

Opening fototentoonstelling Brugs Ommeland

Vrijdag had ik het genoegen om in Natuurcentrum Beisbroek de tijdelijke fototentoonstelling van het N.FBO (Natuurfotografen Brugse Ommeland) te mogen openen. Nog tot half juni kan iedereen in het natuurcentrum terecht om er de prachtige Lees verder…

Algemeen

Een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Graag wens ik u, uw familie en vrienden een mooi, sprankelend en uitdagend 2019 toe.    Please follow and like us: