28 mei 2018

Leendert & Mattias nieuwe medewerkers

Aan de start van het parlementaire jaar 2017-2018 besliste ik om het parlementaire mandaat dat ik van de kiezers gekregen heb verder te zetten als onafhankelijke. Ook in de gemeenteraad van Brugge zetelde ik vanaf dan als onafhankelijke. In de nasleep daarvan was het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een nieuw team rond mij. Vandaag stel ik graag Leendert en Mattias aan u voor die mij zullen ondersteunen in mijn politiek werk. 

Leendert Van Hulle, 31 jaar, werkte sinds het begin van de legislatuur als parlementair medewerker en burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open Vld). Leendert studeerde af aan de Universiteit van Gent als master in de politieke wetenschappen. Samen met zijn vrouw heeft hij een zoontje (Felix) van één jaar. In zijn vrije tijd is hij actief als voetbaltrainer bij SV Zulte-Waregem.

Mattias De Vuyst, 30 jaar, werkt reeds enkele jaren als parlementair medewerker voor kandidaat-burgemeester en mijn fractieleider bij Open Vld PLUS in Brugge, Mercedes Van Volcem. Hij studeerde af in de sociologische wetenschappen (Universiteit van Gent) en woont samen met zijn vriendin in Gent. Mattias is er tevens kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van Open Vld.

Contact opnemen met Leendert en Mattias kan via deze e-mailadressen:
leendert.vanhulle@vlaamsparlement.be 
mattias.devuyst@vlaamsparlement.be 

(V.l.n.r.: Mattias, Ann & Leendert)

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Schepen van onderwijs daagt leerlingen Brugs kunstenonderwijs uit

In heel Vlaanderen openen al wekenlang mensen om 20u hun ramen om te applaudisseren voor de helden van de zorgsector en voor elkaars inspanning om in hun kot te blijven. Hier en daar maakt applaus Lees verder…

Algemeen

Beste wensen voor 2020!!!

Graag wens ik u en uw geliefden een fantastisch 2020 toe! 🙂 Please follow and like us:

Algemeen

Stad Brugge strijdt mee tegen mensenhandel

💙 “We gaan met z’n allen voor een warmere wereld.” 💙 Gisteren kleurde het Brugse stadhuis blauw om meer aandacht te vragen voor de strijd tegen (internationale) mensenhandel en om haar steun aan alle slachtoffers te onderstrepen. Lees verder…