28 mei 2018

Leendert & Mattias nieuwe medewerkers

Aan de start van het parlementaire jaar 2017-2018 besliste ik om het parlementaire mandaat dat ik van de kiezers gekregen heb verder te zetten als onafhankelijke. Ook in de gemeenteraad van Brugge zetelde ik vanaf dan als onafhankelijke. In de nasleep daarvan was het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een nieuw team rond mij. Vandaag stel ik graag Leendert en Mattias aan u voor die mij zullen ondersteunen in mijn politiek werk. 

Leendert Van Hulle, 31 jaar, werkte sinds het begin van de legislatuur als parlementair medewerker en burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open Vld). Leendert studeerde af aan de Universiteit van Gent als master in de politieke wetenschappen. Samen met zijn vrouw heeft hij een zoontje (Felix) van één jaar. In zijn vrije tijd is hij actief als voetbaltrainer bij SV Zulte-Waregem.

Mattias De Vuyst, 30 jaar, werkt reeds enkele jaren als parlementair medewerker voor kandidaat-burgemeester en mijn fractieleider bij Open Vld PLUS in Brugge, Mercedes Van Volcem. Hij studeerde af in de sociologische wetenschappen (Universiteit van Gent) en woont samen met zijn vriendin in Gent. Mattias is er tevens kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van Open Vld.

Contact opnemen met Leendert en Mattias kan via deze e-mailadressen:
leendert.vanhulle@vlaamsparlement.be 
mattias.devuyst@vlaamsparlement.be 

(V.l.n.r.: Mattias, Ann & Leendert)

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Vlaamse kunststeden worden gesmaakt!

Recreatieve verblijfstoeristen zijn vol lof over de Vlaamse kunststeden. Dat blijkt uit het nieuwste kunststedenonderzoek 2017-2018 dat uitgevoerd werd in opdracht van Toerisme Vlaanderen. Verblijfstoeristen belonen de Vlaamse kunststeden met een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,3 Lees verder…

Algemeen

Debat bij Howest in Brugge

Gisteren was ik te gast bij de tweedejaarsstudenten ‘Sociaal Werk’ van de Hogschool West-Vlaanderen (Howest) voor een debat over lokale economie. Dit keer ging het debatteren niet enkel tussen de politici onderling, die hun zaken Lees verder…

Algemeen

Huldiging van kampioen Club Brugge

Na de titel van Cercle Brugge in Eerste Klasse B, kroonde Club Brugge zich vorige week al – een week voor het einde van de Play Offs – na een fantastisch seizoen tot kampioen van Lees verder…