21 mei 2018

Huldiging van kampioen Club Brugge

Na de titel van Cercle Brugge in Eerste Klasse B, kroonde Club Brugge zich vorige week al – een week voor het einde van de Play Offs – na een fantastisch seizoen tot kampioen van België. Twee Brugse kampioenen dus in één seizoen in de twee hoogste voetbalcompetities van het land en volgend seizoen opnieuw twee Brugse clubs in de Jupiler Pro League! 

Vandaag werd de titel van Club Brugge in de Brugse binnenstad gevierd, samen met meer dan 35.000 uitzinnige fans. Voorafgaand aan het volksfeest was er een officiële huldiging voor de spelers in het gemeentehuis van de stad. Speciale aandacht was er ook voor de fantastische mens – met een even fantastische carrière – Timmy Simons. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat hij bij Club Brugge aan boord blijft om achter de schermen mee te bouwen aan de toekomst van ons Club Brugge.

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Stad Brugge strijdt mee tegen mensenhandel

💙 “We gaan met z’n allen voor een warmere wereld.” 💙 Gisteren kleurde het Brugse stadhuis blauw om meer aandacht te vragen voor de strijd tegen (internationale) mensenhandel en om haar steun aan alle slachtoffers te onderstrepen. Lees verder…

Algemeen

‘Buurt aan de Beurt’ groot succes!

Van zondag 24 maart tot en met gisteren, zondag 7 juli trok, het nieuwe stadsbestuur de Brugse wijken in. We maakten er kennis met de Bruggelingen en versterkten onze relatie met hen. Het stadsbestuur kwam niet alleen Lees verder…

Algemeen

Brugge Plus stelt fantastisch zomerseizoen voor

PERSBERICHT BRUGGE PLUS – De zomer is het hoogseizoen voor Brugge Plus! Films op het strand, circus, muziek, culinaire verwennerij, hedendaagse kunst, openluchtvoorstellingen en straattheater. Al deze evenementen hebben intussen een vaste plek veroverd op Lees verder…