21 mei 2018

Huldiging van kampioen Club Brugge

Na de titel van Cercle Brugge in Eerste Klasse B, kroonde Club Brugge zich vorige week al – een week voor het einde van de Play Offs – na een fantastisch seizoen tot kampioen van België. Twee Brugse kampioenen dus in één seizoen in de twee hoogste voetbalcompetities van het land en volgend seizoen opnieuw twee Brugse clubs in de Jupiler Pro League! 

Vandaag werd de titel van Club Brugge in de Brugse binnenstad gevierd, samen met meer dan 35.000 uitzinnige fans. Voorafgaand aan het volksfeest was er een officiële huldiging voor de spelers in het gemeentehuis van de stad. Speciale aandacht was er ook voor de fantastische mens – met een even fantastische carrière – Timmy Simons. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat hij bij Club Brugge aan boord blijft om achter de schermen mee te bouwen aan de toekomst van ons Club Brugge.

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Vlaamse kunststeden worden gesmaakt!

Recreatieve verblijfstoeristen zijn vol lof over de Vlaamse kunststeden. Dat blijkt uit het nieuwste kunststedenonderzoek 2017-2018 dat uitgevoerd werd in opdracht van Toerisme Vlaanderen. Verblijfstoeristen belonen de Vlaamse kunststeden met een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,3 Lees verder…

Algemeen

Leendert & Mattias nieuwe medewerkers

Aan de start van het parlementaire jaar 2017-2018 besliste ik om het parlementaire mandaat dat ik van de kiezers gekregen heb verder te zetten als onafhankelijke. Ook in de gemeenteraad van Brugge zetelde ik vanaf Lees verder…

Algemeen

Debat bij Howest in Brugge

Gisteren was ik te gast bij de tweedejaarsstudenten ‘Sociaal Werk’ van de Hogschool West-Vlaanderen (Howest) voor een debat over lokale economie. Dit keer ging het debatteren niet enkel tussen de politici onderling, die hun zaken Lees verder…