21 mei 2018

Huldiging van kampioen Club Brugge

Na de titel van Cercle Brugge in Eerste Klasse B, kroonde Club Brugge zich vorige week al – een week voor het einde van de Play Offs – na een fantastisch seizoen tot kampioen van België. Twee Brugse kampioenen dus in één seizoen in de twee hoogste voetbalcompetities van het land en volgend seizoen opnieuw twee Brugse clubs in de Jupiler Pro League! 

Vandaag werd de titel van Club Brugge in de Brugse binnenstad gevierd, samen met meer dan 35.000 uitzinnige fans. Voorafgaand aan het volksfeest was er een officiële huldiging voor de spelers in het gemeentehuis van de stad. Speciale aandacht was er ook voor de fantastische mens – met een even fantastische carrière – Timmy Simons. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat hij bij Club Brugge aan boord blijft om achter de schermen mee te bouwen aan de toekomst van ons Club Brugge.

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Brugse bibliotheek weer iets populairder

Vandaag berichtten Het Nieuwsblad en De Standaard over de positieve cijfers van de Openbare Bibliotheek van Brugge. In tegenstelling tot in veel andere steden en gemeenten zijn er in Brugge in 2018 meer ontleningen geweest Lees verder…

Algemeen

Opening fototentoonstelling Brugs Ommeland

Vrijdag had ik het genoegen om in Natuurcentrum Beisbroek de tijdelijke fototentoonstelling van het N.FBO (Natuurfotografen Brugse Ommeland) te mogen openen. Nog tot half juni kan iedereen in het natuurcentrum terecht om er de prachtige Lees verder…

Algemeen

Een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Graag wens ik u, uw familie en vrienden een mooi, sprankelend en uitdagend 2019 toe.    Please follow and like us: