21 mei 2018

Huldiging van kampioen Club Brugge

Na de titel van Cercle Brugge in Eerste Klasse B, kroonde Club Brugge zich vorige week al – een week voor het einde van de Play Offs – na een fantastisch seizoen tot kampioen van België. Twee Brugse kampioenen dus in één seizoen in de twee hoogste voetbalcompetities van het land en volgend seizoen opnieuw twee Brugse clubs in de Jupiler Pro League! 

Vandaag werd de titel van Club Brugge in de Brugse binnenstad gevierd, samen met meer dan 35.000 uitzinnige fans. Voorafgaand aan het volksfeest was er een officiële huldiging voor de spelers in het gemeentehuis van de stad. Speciale aandacht was er ook voor de fantastische mens – met een even fantastische carrière – Timmy Simons. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat hij bij Club Brugge aan boord blijft om achter de schermen mee te bouwen aan de toekomst van ons Club Brugge.

Please follow and like us:
Categorieën: Algemeen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Schepen van onderwijs daagt leerlingen Brugs kunstenonderwijs uit

In heel Vlaanderen openen al wekenlang mensen om 20u hun ramen om te applaudisseren voor de helden van de zorgsector en voor elkaars inspanning om in hun kot te blijven. Hier en daar maakt applaus Lees verder…

Algemeen

Beste wensen voor 2020!!!

Graag wens ik u en uw geliefden een fantastisch 2020 toe! 🙂 Please follow and like us:

Algemeen

Stad Brugge strijdt mee tegen mensenhandel

💙 “We gaan met z’n allen voor een warmere wereld.” 💙 Gisteren kleurde het Brugse stadhuis blauw om meer aandacht te vragen voor de strijd tegen (internationale) mensenhandel en om haar steun aan alle slachtoffers te onderstrepen. Lees verder…