14 november 2017

Plaatsing tijdelijke Kruispoortbrug I

Goed nieuws in het vooruitzicht! Volgens de huidige planning zou de tijdelijke Kruispoortbrug I in gebruik kunnen worden genomen tegen 22 december 2017. Dit blijkt uit een parlementaire vraag hierover van Vlaams volksvertegenwoordiger Ann Soete aan minister van mobiliteit Ben Weyts. “De plaatsing zal plaats vinden in het weekend van 9 en 10 december 2017. De komst van deze tijdelijke brug is zeer goed nieuws voor de Brugse mobiliteit. In zijn antwoord gaf de minister ook mee dat dit zeker gaat om een tijdelijke brug. Plannen voor de definitieve brug zijn er echter nog niet, ik zal dit dus zeker verder opvolgen,” aldus Ann Soete.

Please follow and like us:
Categorieën: Pers & Media

Gerelateerde artikelen

Pers & Media

PERSBERICHT: Ann Soete 2e lijstduwer Open Vld

Vijf jaar nadat Bruggelinge Ann Soete (60 jaar) voor het eerst verkozen werd in het Vlaams Parlement, zal ze opnieuw terug te vinden zijn op de kieslijsten voor de Vlaamse verkiezingen van 26 mei 2019. Lees verder…

Pers & Media

Een nieuwe motor voor Brugge

Mercedes Van Volcem (Open Vld) en Ann Soete (onafhankelijk) slaan handen in elkaar   Persbericht: Mercedes Van Volcem (Open Vld) en Ann Soete (onafhankelijk) slaan de handen in elkaar. Beide vrouwelijke politici, uit de hoofdstad Lees verder…

Pers & Media

1 september 2017 persbericht: Ann Soete gaat verder als onafhankelijke

Geachte, Ik heb besloten met onmiddellijke ingang mijn lidmaatschap van N-VA op te zeggen. Ik verlaat dus de N-VA fractie en zal verder als onafhankelijke zetelen, zowel als gemeenteraadslid in Brugge als in het Vlaams Lees verder…