12 oktober 2017

Help de Joseph Ryelandtzaal te behouden

Please follow and like us:
Categorie├źn: Open Vld PLUS

Gerelateerde artikelen

Open Vld PLUS

Lijstvoorstelling Open Vld PLUS

Gisteren werden in de het hartje van de stad alle 47 de kandidaten van de Open Vld PLUS-lijst voorgesteld aan de pers. Met de slogan “Een nieuwe motor voor Brugge” trekt het team van enthousiastelingen Lees verder…

Open Vld PLUS

Nacht van nieuw Brugge

Afgelopen vrijdag kwamen de kandidaten van Open Vld PLUS (Brugge) samen in Kasteel Ryckevelde in Damme voor de ‘Nacht van nieuw Brugge’. De focus lag op het beter leren kennen van elkaar en van elkaars Lees verder…

Open Vld PLUS

Brugge heeft nood aan een museumkwartier!

Gisteren stelde Open Vld PLUS Brugge haar tienpuntenplan op vlak van cultuur voor aan de pers. Het voornaamste voorstel dat daar in verwerkt is: het uitwerken van een museumkwartier in de Brugse binnenstad.┬á “Net als Lees verder…