2 oktober 2017

PLUS – ambassadeur

Open Vld PLUS is een nieuwe motor voor Brugge. De nieuwe motor staat voor vernieuwing, samenwerking, goesting en vooruitgang.  Maar we doen dat niet alleen. We schrijven een positief verhaal en iedereen mag meeschrijven. We zoeken ook PLUS-ambassadeurs die mee willen werken aan het PLUS-verhaal dat zal uitmonden in een charter met PLUS-punten.

Mensen die – net als wij – buiten willen komen en luisteren. Die overleg organiseren in hun buurt of hun straat. Die ervoor zorgen dat heel veel Bruggelingen willen meedenken en dat we in dialoog kunnen gaan.  We zoeken PLUS-ambassadeurs in scholen, ziekenhuizen, ambtenarij, het klassieke middenveld, het individu, jongerenverenigingen, denktanken, bij de brandweer, de politie, de vrijwilligers, het culturele en economische midden….Kortom iedereen die Brugge mooier en beter wil maken, en de Bruggeling wil laten vooruitgaan. We willen ons rechtstreeks tot medeburgers richten en ze uitnodigen om zich op hun beurt in te zetten.

Samen willen we een mooie toekomst bouwen en de uitdagingen van morgen aangaan.  De ambassadeur is vóór iets, niet tegen iets. De ambassadeur zoekt PLUS-punten. Wat ons bindt is de dynamiek van vooruitgang zodat de levenskwaliteit voor Bruggelingen steeds beter wordt.  We willen dat de PLUS-ambassadeurs zich betrokken voelen in onze samenleving en kansen willen voor nieuwe gezichten en nieuw talent.

Contacteer ons op ambassadeur@openvldbrugge.be

Please follow and like us:
Categorieën: Open Vld PLUS

Gerelateerde artikelen

Open Vld PLUS

Echte doeners stemmen Open Vld!

In Vlaanderen zijn verkiezingen nooit veraf en ook morgen, op zondag 26 mei, wordt u weer geacht uw democratische plicht te doen: bolletjes kleuren. Wie goed zoekt, zal ook mijn bol terugvinden, als lijstduwer (opvolgers, plaats Lees verder…

Open Vld PLUS

Wat kan nieuw taxidecreet betekenen voor Brugge?

In de ministerraad van de Vlaamse Regering werd afgelopen vrijdag een akkoord gevonden over hoe het taxilandschap in Vlaanderen er moet uitzien vanaf 2020. Het decreet moet zorgen voor meer taxi’s aan lagere prijzen, maakt Lees verder…

Open Vld PLUS

Een nieuwe motor voor Brugge: Open Vld PLUS levert twee schepenen

Een lange en moeilijke campagne werd zondag afgesloten met een stralende verkiezingsdag. Met Open Vld PLUS gingen we resoluut voor een nieuwe motor in Brugge, voor een nieuw stadsbestuur. Rond 19u bleek die er ook Lees verder…