Open Vld PLUS is een nieuwe motor voor Brugge. De nieuwe motor staat voor vernieuwing, samenwerking, goesting en vooruitgang.  Maar we doen dat niet alleen. We schrijven een positief verhaal en iedereen mag meeschrijven. We zoeken ook PLUS-ambassadeurs die mee willen werken aan het PLUS-verhaal dat zal uitmonden in een charter met PLUS-punten.

Mensen die – net als wij – buiten willen komen en luisteren. Die overleg organiseren in hun buurt of hun straat. Die ervoor zorgen dat heel veel Bruggelingen willen meedenken en dat we in dialoog kunnen gaan.  We zoeken PLUS-ambassadeurs in scholen, ziekenhuizen, ambtenarij, het klassieke middenveld, het individu, jongerenverenigingen, denktanken, bij de brandweer, de politie, de vrijwilligers, het culturele en economische midden….Kortom iedereen die Brugge mooier en beter wil maken, en de Bruggeling wil laten vooruitgaan. We willen ons rechtstreeks tot medeburgers richten en ze uitnodigen om zich op hun beurt in te zetten.

Samen willen we een mooie toekomst bouwen en de uitdagingen van morgen aangaan.  De ambassadeur is vóór iets, niet tegen iets. De ambassadeur zoekt PLUS-punten. Wat ons bindt is de dynamiek van vooruitgang zodat de levenskwaliteit voor Bruggelingen steeds beter wordt.  We willen dat de PLUS-ambassadeurs zich betrokken voelen in onze samenleving en kansen willen voor nieuwe gezichten en nieuw talent.

Contacteer ons op ambassadeur@openvldbrugge.be.

Please follow and like us:
Categorieën: Open Vld PLUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Open Vld PLUS

Tournée Locale

Één van mijn persoonlijke speerpunten in de politiek : ondersteuning van de lokale handel! Een goed draaiend centrum blijft ongelooflijk belangrijk voor het sociaal weefsel in de kern van je stad of gemeente. Ik koop Lees verder…