Beste bezoeker,

Op 1 september 2017 heb ik besloten om verder te gaan in de politiek als onafhankelijk. Als onafhankelijke wil ik mij blijven inzetten voor Brugge en zijn inwoners, dit zowel in de gemeenteraad als in het Vlaams Parlement.

Bij een nieuwe start hoort een nieuwe website. Zoals je ziet is de basis al gelegd. Verdere invulling volgt weldra.

Kom dus binnenkort zeker nog eens een kijkje nemen om mijn politiek werk vanop de voet te volgen.

Hartelijke groeten,

Ann Soete

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Gemeenteraad Brugge

‘Propere’ taxi’s krijgen voortaan voorrang

“Taxi bedrijven die inzetten op groene taxi’s zouden een voorkeur van standplaats moeten krijgen.” Dit was de aanzet van mijn interpellatie in de gemeenteraad van 28 juni 2016. Ik ben blij dat het stadsbestuur mijn Lees verder…

Pers & Media

plaatsing tijdelijke Kruispoortbrug I

Goed nieuws in het vooruitzicht. Volgens de huidige planning zou de tijdelijke Kruispoortbrug I in gebruik kunnen worden genomen tegen 22 december 2017. Dit blijkt uit een parlementaire vraag hierover van Vlaams volksvertegenwoordiger Ann Soete Lees verder…

Pers & Media

Een nieuwe motor voor Brugge

Mercedes Van Volcem (Open Vld) en Ann Soete (onafhankelijk) slaan handen in elkaar   Persbericht: Mercedes Van Volcem (Open Vld) en Ann Soete (onafhankelijk) slaan de handen in elkaar. Beide vrouwelijke politici, uit de hoofdstad Lees verder…